About us


Magalimoto is ontstaan uit onze collectieve hobby voor auto’s. Wij, Raoul en Leon, hebben eind 2020 besloten om alles opzij te schuiven voor dit bedrijf.  Onze focus ligt op de inkoop, verkoop, maar ook het opsporen van kwalitatieve klassiekers voor klanten. Voor hen voeren wij ook reparaties uit, wij zorgen dat u tevreden bent.

Magalimoto staat voor toegankelijkheid, het samen brengen van geïnteresseerden en het overbrengen van onze passie.

Met onze jonge en frisse visie proberen wij de markt nieuw leven in te blazen en de brug te zijn tussen jong en oud.

Oldtimers zijn enorm esthetisch prikkelend, je ziet ze terug in elke hedendaagse kunstvorm. Wij nodigen dan ook iedereen uit om langs te komen.

190E 2.3 16v interior
Porsche 944 Key

History


Raoul

“In 2020 heb ik mijn studie Product Design afgerond. Creativiteit zit in mij maar ik geloofde niet dat dit carrièrepad iets voor mij zou zijn. Met Magalimoto willen Leon en ik de klassiekermarkt een andere wending geven, maken het bereikbaar, toegankelijk en leveren kwaliteit. Een naam neerzetten waar je op kunt vertrouwen is het belangrijkst.”

Leon
“Tijdens mijn studie hersenwetenschappen hield ik me al meer bezig met klassiekers dan met studieboeken. Ik ben altijd praktisch ingesteld geweest en vind het ontzettend leuk problemen op te lossen. Elke nieuwe oldtimer was voor mij een nieuw soort puzzel, op zoek naar wat origineel was en wat niet. Maar ook soms waar de euvels zaten. Juist die perfecte uit de grote hoop zoeken maakt het werk heel erg uitdagend. ”

Magalimoto Owner
Magalimoto owner

Heb je vragen?
Neem contact op.

Contact