Consignatie & Inkoop

Ben jij van plan om jouw klassieker, oldtimer of youngtimer te gaan verkopen? Woon je in de regio Amsterdam / Noord Holland en ben je op zoek naar een betrouwbare partij zonder teveel poespas? 
Wij kopen youngtimers en oldtimers in of bieden verkoop service!

Dat is mooi, lees deze pagina even goed door en neem contact op via de onderstaande contact button!

Bij Magalimoto zijn we gespecialiseerd in bijzondere auto’s. Wij zijn altijd op zoek naar mooie klassiekers, oldtimers en youngtimers om aan te bieden aan onze klanten. Het overgrote deel van onze collectie is dan ook zorgvuldig uitgekozen en wordt na een grondige keuring aangeboden aan onze klanten.

Een deel van onze voorraad wordt ook aan ons aangeboden, waarna wij in overleg met de klant kijken wat de meest gunstige deal oplevert voor beide partijen.

Er zijn dan 2 keuzes, de auto wordt direct ingekocht door ons of we gaan over tot consignatieverkoop.

Inkoop

Bij Magalimoto zijn wij altijd opzoek naar kwalitatieve youngtimers, klassiekers, oldtimers en andere bijzondere auto's. Ons aanbod is divers, maar altijd bijzonder, ofwel door opties, kilometerstand of 'gewoon' het model.

Er komt voor autoliefhebbers ook ooit een moment dat ze afscheid moeten nemen van hun geliefde voertuig. Wij bieden de mogelijkheid om de auto direct van u af te nemen. Uiteraard wordt een realistische prijs bedongen, waarna wij de auto op locatie vrijwaren zonder gedoe.

+ Zonder gedoe en mensen aan je deur
+ Geen ellenlange mails over en weer
+ Snel verkocht
+ Een mooie prijs

Consignatie

Door consignatieverkoop wordt u compleet ontzorgd. De auto wordt professioneel opgepoetst en verkoop klaar gemaakt. De belangrijke zaken worden nagelopen en de auto wordt met professionele foto’s aangeboden via verschillende verkoopsites (Marktplaats, Autoscout, Autotrack etc). Samen met de klant kijken we naar een haalbare prijs in de markt, natuurlijk mee in de beschouwing nemend hoe snel de klant van zijn klassieker af wil.

Een aantrekkelijke tekst maakt het verhaal compleet. Het ontvangen van klanten en de onderhandelingen worden uiteraard door ons gevoerd en na akkoord wordt de verkoop gesloten.

Het enige wat u hoeft te doen is het afleveren van de auto en wij regelen de rest!

+ Geen gedoe
+ Geen mensen op je oprit
+ Poetsen inbegrepen
+ Nooit meer lastige onderhandelingen
+ Stalling gedurende verkoop

Meer info!

Kosten

Natuurlijk zullen er wat kosten gemaakt om de auto verkoop klaar te maken. Denk hierbij aan oppoetsen en polijsten indien nodig. En dan hebben we de professionele foto's voor de advertentie nog! Vervolgens zal de auto gestald worden bij ons binnen in de showroom.

Voor €330,- exclusief BTW zal de auto 2 maanden te koop gezet worden. Dit in verband met advertentiekosten en stalling. Mocht de auto onverhoopt na 2 maanden nog niet verkocht zijn gaan wij opnieuw met de klant in gesprek over hoe nu verder. De wensen van de klant zijn hierbij ons uitgangspunt.

Wij rekenen bij een succesvolle verkoop een percentage van 8% over de verkoopprijs, met een minimum van €1250 ex BTW. Dit is natuurlijk op basis van no cure - no pay.