Jeep Wrangler YJ 4.0i - 1991

Omschrijving

Translate to English 🇺🇸Dutch 🇳🇱

In consignatie aangeboden, leuke Jeep Wrangler met de befaamde 4.0 liter High output Jeep motor. Bakken met koppel en echt Amerikaanse stuurschakeling van de automaat. Een superleuk exemplaar voor een aardig prijsje gezien de concurrentie.

Een Jeep Wrangler wordt met de dag iconischer. Nu het Cherokee model van het Amerikaanse concern steeds geliefder wordt, kan deze ook niet uitblijven. Dit is een Wrangler van de YJ serie, diegene met de vierkante koplampen.

Dit exemplaar is origineel Nederlands en heeft hier dus soms op de gezouten Nederlandse wegen gereden, hierdoor zijn op de koets sommige plekjes zichtbaar. Echter is de YJ zeer maar dan ook zeer net van onder. Het chassis is roestvrij en daarom een grote zorg minder.

Een Wrangler in een goede staat waarin deze kan doen waar hij voor gemaakt is, lekker rondscheuren. De rijeigenschappen meten zich weliswaar niet aan het huidige wagenpark van Nederland, maar je zult ook niet half zo veel plezier hebben tijdens het rijden. De Jeep trekt door zijn lage gewicht en retesterke motor (178 pk) behoorlijk snel op. Strepen kun je trekken maar denk dat het vooral leuk is om het zand omhoog te spuwen op het strand. De motor is altijd bij de les en de automaat schakelt prima, boterzacht is hij nooit geweest.

Zonder hardtop is deze auto op zijn best. Met je kop in de zon en de kachel vol open kun je zelfs op koude lente dagen rondscheuren over dijkjes en zandheuvels. De enige die hierbij in de buurt komen zijn de onwijs dure G-klasse landaulets'. Probeer die maar eentje te vinden voor dit geld.

Verwacht voor deze prijs geen auto in concoursstaat. De lak heeft zeker betere tijden gezien en aan de onderzijde is de auto door de jaren opgelast. Het chassis is roestvrij en auto heeft nog een recente APK.

Verdere verfraaiingen aan de auto zijn uiteraard mogelijk, denk aan een goede tapijtset, een nieuw stuurtje of iets dergelijks. Alles kan in overleg door ons geregeld worden!

Voor meer informatie, neem even contact met ons op. Dit kan via een belletje, whatsapp of een mailtje. Aarzel niet!

Inruil altijd bespreekbaar, stuur wat gegevens van je auto met een foto en we komen bij je terug.

Heb je zelf een oldtimer, klassieker of youngtimer te koop? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij zijn altijd op zoek naar mooie auto's voor in de collectie!

‍Check ook onze andere advertenties! Voor update's over nieuwe voorraad kan je ons volgen op Instagram@magalimoto.eu

On request.

Bijzonderheden     

Hardtop

4x4

Automaat

Technisch goed

Prijs

Sold
Contact

Galerij

Jeep Wrangler 4.0iJeep Wrangler 4.0iJeep Wrangler 4.0iJeep Wrangler 4.0i
No items found.
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar:

1991

Eerste inschrijving:

21-06-1991

Model:

Wrangler

Body:

Hardtop

Series:

YJ

Kilometerstand:

180.672 km

Vermogen:

178 pk

Cilinderinhoud:

3960 cc.

Stuurzijde:

Linkerzijde

Transmissie:

Automatisch

Aandrijving:

Achter/Vierwiel

Brandstof:

Benzine

Interieur:

Zwart

Interieur materiaal:

Stof

Exterieur:

Zwart

Kleurcode fabriek (exterieur):

Geen.

APK:

28-10-2024

Voertuigconditie:

Oldtimer

Rijklaar:

Ja.

Registratie:

Ja.

Land van herkomst:

Nederland

Aantal eigenaren:

5

Opties:

Automaat, Verwijderbare Hardtop

Aanbevolen

Heb je vragen?
Neem contact op.

Contact