Volvo 240 2.3 GL - 1987

Omschrijving

Translate to English 🇺🇸Dutch 🇳🇱

Aangeboden in opdracht van een klant, ontzettend mooie Volvo 240 met een erg respectabele kilometerstand. Vrijwel geen schades en al 2 maal zichzelf bewezen als een perfecte vakantie auto. Inmiddels tijd voor iets nieuws, vandaar verkoop.

Wat meteen in het oog springt, is de ontzettend klassieke Uni Ljus beige lak in combinatie met het bruine interieur. Ook al het meegekleurde plastic en originele Volvo kunststof matten zijn mooie details. De 240 is uitgevoerd met stoelverwarming! Auto is nog erg origineel en zit ontzettend goed in de lak. Vrijwel geen deukjes en oneffenheden. Op de bestuurdersdeur is een bijgewerkte kras te vinden. Onderaan de deuren is wat oppervlakte roest te vinden, verder is de auto roestvrij. De volledige bodem is in zijn geboorteland, Zweden, in de Dinitrol gezet in de eerste paar jaren van zijn leven. Facturen hier van zijn inzichtelijk. De holle ruimtes in de motorruimte en kofferbak zijn behandeld met vet, geen roestvorming te vinden! Gewoon een hele mooie harde Volvo die klaar is voor een volgend avontuur.

De motor loopt erg goed en start altijd probleemloos. Langere trips zijn geen enkel probleem. Ook een tijd gebruikt als dagelijks vervoer en de Volvo doet altijd waar hij voor bedoeld is, gewoon goed rijden. Recent nog 4 nieuwe banden gestoken en zonder problemen door de APK.

Eventueel onderhoud kan worden uitgevoerd voor aflevering. Vraag naar de mogelijkheden!Voor meer informatie, neem even contact met ons op. Dit kan via een belletje, whatsapp of een mailtje. Aarzel niet!

On request.

Bijzonderheden     

Geweldig interieur

Handgeschakeld

Nette staat

Rijklaar

Prijs

Sold
Contact

Galerij

Volvo 240 2.3 GLVolvo 240 2.3 GLVolvo 240 2.3 GLVolvo 240 2.3 GL
No items found.
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar:

1987

Eerste inschrijving:

12-1987

Model:

240

Body:

Sedan

Series:

2.3 GL

Kilometerstand:

178.600

Vermogen:

113 pk.

Cilinderinhoud:

2316 cc.

Stuurzijde:

Linkerzijde

Transmissie:

Handgeschakeld

Aandrijving:

Achterwiel

Brandstof:

Benzine

Interieur:

Bruin

Interieur materiaal:

Stof

Exterieur:

Beige

Kleurcode fabriek (exterieur):

T.b.c.

APK:

05-09-2024

Voertuigconditie:

Oldtimer

Rijklaar:

Ja.

Registratie:

Ja.

Land van herkomst:

Zweden

Aantal eigenaren:

Onbekend

Opties:

Aanbevolen

Heb je vragen?
Neem contact op.

Contact